Sunteţi aici: Produse

joi, 2018-04-19

Ştiri / Promoţii

Produse

Rafturi industriale

Comercializăm și la cerere montăm sisteme de rafturi industriale.

Scule electrice

În această categorie găsiţi o gamă vastă de maşini de găurit, înşurubat, şlefuit, demolatoare, polizoare, fierăstraie, rindele şi diverse accesorii.

Utilaje construcţii

 

Vă oferim o gamă completă de utilaje pentru construcţii cu o mare varietate de modele. Gama cuprinde: şlefuitoare de beton, vibratoare de beton, utilaje de compactare, maşini de tăiat asfalt şi beton, utilaje hidraulice etc.

Echipamente de sudură

Această gamă include echipamente de sudură din domeniile: transformatoare de sudură MMA, aparate de sudură MIG/MAG, aparate de sudură TIG, aparate de tăiere cu plasmă şi redresoare de baterii/roboţi pornire.

Generatoare de curent

Generatoarele portabile se impart in urmatoarele categorii: monofazate, trifazate, de sudura. Sunt dotate cu motoare fiabile care au un consum scazut de combustibil, autonomie marita, nivel redus de zgomot si vibratii, emisii de noxe reduse, performanta inalta, rezistenta la vibratii si praf; sunt usor de intretinut.

Motopompe

Motopompe de încredere atât pentru ape curate, cât şi pentru ape murdare.

Pneumatice

Firma noastră comercializează numeroase tipuri şi modele de compresoare de la mici, până la mari şi foarte mari, iar scule pneumatice de la maşini de înşurubat pneumatice, până la şlefuitoare pneumatice.

Grădină

Aici găsiţi soluţii pentru toate lucrările de grădinărit: fierăstraie, motocoase, motosape, maşini de tuns gazon, maşini de tuns gard viu, trimmere, suflante, maşini de spălat cu presiune şi alte echipamente de întreţinere a zonelor verzi.

Scule semiprofesionale

Scule semiprofesionale şi de uz casnic la preţuri accesibile: maşini de găurit şi înşurubat, polizoare, şlefuitoare, fierăstraie, suflante de aer cald şi alte maşini pentru lucrări mici şi întreţinerea casei.

Altele

O varietate bogată de scule de mână, accesorii şi echipamente: rigle, telemetre, articole de protecţie de muncă.

 

Contact

REMAN IMPEX SRL
Luni-Vineri: 8:00-16:00
Sâmbătă: 8:00-12:00
Duminică: ÎNCHIS
Str. 9 Mai 1877 nr. 14 - Satu Mare
Tel/Fax:
0261-768-597
Mobil:
0722-348-942
0788-103-166
Email:
office@reman.ro

Parteneri

Makita România
Fein România
diviziaScule reprezentant Milwaukee