Sunteţi aici: Parteneri

luni, 2024-07-15

Ştiri / Promoţii

no news in this list.

Parteneri

Makita România

MAKITA ROMÂNIA

Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, maşini de prelucrarea lemnului, scule pneumatice şi scule pentru grădină, toate acestea făcând viaţa mult mai confortabilă şi plăcută pentru utilizatori.

Fein România

FEIN ROMÂNIA

FEIN este specialistul din domeniul sculelor electrice profesionale şi extrem de fiabile pentru industria metalului, amenajări şi industria auto. În calitatea sa de inventator al maşinii electrice de găurit manuală, FEIN dezvoltă de 140 de ani soluţii inovatoare şi de o eficienţă imbatabilă pentru aplicaţiile practice, care s-au consacrat chiar şi în cele mai dure utilizări în regim permanent, în industrie şi manufactură.

Milwaukee România

DiviziaSCULE

Pro As Company distribuie marca Milwaukee în România printre alte utilaje, accesorii şi scule fiabile, utilizatorilor din construcţii, reparaţii şi amenăjări, asigurând consultanţă şi service prin oameni bine pregătiţi tehnic.

Milwaukee România

DeWalt

De peste 80 de ani, DEWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi construirea de scule profesionale pentru uz industrial. În 1923, Raymond DEWALT a inventat circularul cu brat radial continuând timp de decenii sa stabileasca standardul pentru calitate si durabilitate.

Acesta a fost începutul reputaţiei noastre de lungă durată în rândul utilizatorilor profesionişti: duritate, putere, precizie, ergonomie şi încredere. Acestea au devenit mărci comerciale ale numelui DEWALT. Schema de culoare Galben / Negru este o marcă înregistrată pentru DEWALT scule industriale şi accesorii.

INTERPRIMA

Interprima este una din companiile din România în continuă creştere şi dezvoltare, orientată spre performanţă. În cei peste 15 ani de existenţă, compania a creat o reţea naţională de peste 100 distribuitori de scule, echipamente şi utilaje pentru construcţii şi industrie.

INVESTOOLS

Echipa INVESTOOLS ofera solutii tuturor partenerilor de afaceri prin gama completa de produse, precum si prin furnizarea prompta de informatii complete si corecte despre toate produsele din portofoliu.

Alte mărci distribuite:

DOLMAR - Inovaţia este o tradiţie la DOLMAR, primul producător mondial de fierăstraie pe benzină cu lanţ în 1927. În 1991 DOLMAR a fost cumpărată de Corporaţia MAKITA. DOLMAR produce o gamă largă de echipamente necesare pentru diverse operaţii în terenuri, păduri, agricultură, utilităţi, construcţii şi aplicaţii industriale. Spre deosebire de multe alte companii, întreaga activitate de producţie este localizată în Germania datorită disponibilităţii unei forţe de muncă de înaltă calificare şi motivare.

WEBER - Weber Maschinentechnik GmbH, cu sediul în Germania - Bad Laasphe, este compania producătoare de utilaje pentru compactare cu peste 55 de ani de experienţă.  Calitatea progresivă, invenţiile şi inovaţiile au făcut ca produsele Weber MT să fie apreciate unanim la nivel mondial.

HELVI - Cu o experienţă de aproape 30 de ani îmbinată cu tehnologia modernă, este unul din liderii în producţia de echipamente pentru sudură. Compania este prezentă în peste 100 de ţări din lume şi produce anual 200.000 de echipamente de sudură, tăietoare cu plasma şi redresoare pentru baterii acoperind gama de aplicaţii de la cele casnice până la cele industriale.

PROMA - Producător de maşini-unelte pentru prelucrare metal, lemn, tablă şi profile, precum şi dispozitive de măsurat şi scule electrice.

STABILA ROMÂNIA

STABILA ROMÂNIA - Mai mulţi ani de investiţii în cercetări, studii şi testări au dus la realizarea celor mai complete nivele cu bulă, cu o durată mare de utilizare şi ceea ce este mai important : o precizie constantă pe toată durata de utilizare!

HOTJET - Pompele de căldură aer – apă, apă – apă, sondă sol – apă, marca HOTJET, sunt fabricate în Cehia la Bolatice, lângă Ostrava. Aceste pompe sunt disponibile de la modelele de capacitate mică, până la modele de 80 – 100 KW. În consecință gama noastră de articole pot fi achiziționate atât de consumatorii casnici cât și de cei industriali.

 

Contact

REMAN IMPEX SRL
Luni-Vineri: 8:00-16:00
Sâmbătă: ÎNCHIS
Duminică: ÎNCHIS
Adresă:
Str. 9 Mai 1877 nr. 12 - Satu Mare
Tel:
0261-768-597
0722-348-942
0788-103-166
Email: office@reman.ro

Parteneri

Makita România
Fein România
diviziaScule reprezentant Milwaukee