Sunteţi aici: Servicii » Departament de automatizare și climatizare

miercuri, 2024-05-29

Ştiri / Promoţii

no news in this list.

Departament de automatizare și climatizare

service, interfonie, videointerfonie, automatizare, telecomunicaţie, centrală telefonică

Departamentul de automatizare și climatizare dispune de o echipă format de oameni serioși având mai multe specializări. În următoarele vom descrie în principiu domeniile în care vă stăm la dispoziție.

Telefonie:

Departamentul de automatizare și climatizare se ocupă cu montarea, programarea şi întreţinerea centralelor telefonice Panasonic (Japonia), dar vă putem oferi o gamă destul de largă de telefoane și accesorii Panasonic.

Cablare structurată:

Departamentul de automatizare și climatizare efectuează proiectarea și realizarea rețelelor de date ori de telefonie. Prin acestea înțelegem montarea de la A la Z începând cu prize de date, care vin conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack). Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch panelului) la un comutator de rețea (switch) montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce.

Climatizare și tratarea aerului:

Departamentul de automatizare și climatizare vă ajută dacă vă e cald și nu mai puteți lucra, ori dormi noaptea, dar și dacă nu vă place cum miroase aerul din aparatul Dumneavoastră!

Ne puteți suna cu încredere pentru MONTAJ, REPARAȚIE și ÎNTREȚINERE aparate de aer condiționat tip split (mono/multi).

Fiecare fază din cele de sus are momentele sale cheie care determină în final dacă ați ales firma potrivită.

Montajul, instalarea și punerea în funcțiune al aparatelor de aer condiționat tip split. Echipa noastră vă redactează o ofertă de preț în urma verificării spațiului pe care dorește clientul să răcească/încălzească. Această deplasare este gratuită deoarece este în interesul nostru ca să vă alegem modelul și capacitatea potrivită situației (nimeni de pe internet nu poate să vă vinde ceva cu certitudinea că se potrivește locuinței Dumneavoastră).

Departamentul are mulți ani de experiență în climatizarea companiilor mari de producție în Satu Mare și Carei. Climatizarea birourilor, sălilor de conferință, sălilor de masă, halelor de producție. Această este posibilă ori cu aparate de aer condiționat simple de tip split, dar se vede o tendință pozitivă de instalare a sistemelor de climatizare prin chillere (aparate care deseori printr-un agent frigorific răcesc apa pe care circulează în sistem) și centrale de tratare a aerului (CTA) care vă rezolvă problemele de împrospătare a aerului care nu dispar în urma utilizării aparatelor de aer condiționat simple.

Echipa se află în colaborare cu mai multe mărci mari, printre care: Daikin (Japonia), TeknoPoint (Italia), Vision (China) dar vă putem oferi și aparate Mitsubishi (Japonia) și LG (Coreea de Sud).

Automatizare:

Departamentul de automatizare și climatizare montează deschizători de poartă. Vă putem oferi mai multe tipuri de automatizări, alegerea depinde de grosimea stâlpului de poartă, de greutatea aripilor, de deschiderea dorită și de exigențele clienților. În privință tipurilor de automatizări vă putem oferi: kit pentru porti batante (automatizare poartă batantă simplă cu brațe, automatizare îngropată, automatizare cu braț articulat), kit pentru porți culisante (automatizare pentru poartă culisantă cu sistem autoportant, ori automatizare pentru poartă culisantă cu cremalieră), uși de garaj, bariere auto. Echipa noastră vă redactează o ofertă de preț în urma verificării porții, stâlpilor și a circumstanțelor de montaj (cablaj, unghi, dimensiuni etc.). Această deplasare este gratuită deoarece este în interesul nostru ca să vă alegem modelul și capacitatea potrivită situației (nimeni de pe internet nu poate să vă vinde ceva cu certitudinea că se potrivește intrării Dumneavoastră).

Echipa se află în colaborare cu mai multe mărci mari, printre care: Proteco (Italia), Beninca (Italia), BYOU (Italia), TAU (Italia) și mărci profesionale: Roger Technology (Italia).

Interfoane și videointerfoane:

Departamentul de automatizare și climatizare montează interfoane şi videointerfoane Commax (Coreea de Sud) și Panasonic (Japonia) pe lângă sisteme de acces.

 

Contact

REMAN IMPEX SRL
Luni-Vineri: 8:00-16:00
Sâmbătă: ÎNCHIS
Duminică: ÎNCHIS
Adresă:
Str. 9 Mai 1877 nr. 12 - Satu Mare
Tel:
0261-768-597
0722-348-942
0788-103-166
Email: office@reman.ro

Parteneri

Makita România
Fein România
diviziaScule reprezentant Milwaukee